Előadásaink

NYÁRI KÁROLY, NYÁRI ALIZ, NYÁRI EDIT​ ​A SZERETET HANGJA​ ​KONCERT​ SHOW​

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája és két elbűvölő lánya Nyári Aliz és Nyári Edit különleges koncert show műsort mutat be a XXIV. Váci Világi Vigalom alkalmával.

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája és két elbűvölő lánya Nyári Aliz és Nyári Edit különleges koncert show műsort mutat be a XXIV. Váci Világi Vigalom alkalmával. A koncerten a legendás magyar szerző géniuszok legszebb és legismertebb dalai szólalnak meg különleges feldolgozásban. Az elhangzó slágerek többek között Szenes Iván, S. Nagy István, G. Dénes György örökérvényű dalai, melyeket az előadók saját érzelmeiken keresztül szeretnének átadni a hallgatóknak, zenekaruk közreműködésével. A zene nyelvét mindannyian értjük, hiszen a szeretet hangján szólít meg minket.

Egy elsöprő zenei élménynek lehet szem és fültanúja a nagyérdemű, mivel az egyedülálló családi formáció mindig elvarázsolja a közönséget. A Váci Jeszenszky® Balett Pest Megye Művészeti-díjas társulatának közreműködése, egyedi koreográfiái, és táncprodukciói teszik látványossá és még különlegesebbé a koncertet. Koreográfusok: Gergely Ilona és Nemzetes Gabriella a Váci Jeszenszky® Balett művészeti vezetője. HungarOperett® Produkció – producer Csermely György Nívódíjas producer-táncpedagógus, a Váci Jeszenszky® Balett alapító igazgatója.